Malmgren Kommunikation

Vi hjälper dig

Företagsprofil

Vi hjälper dig se över din företagsprofil i budskap och text. Som del av din profil, finns ju såklart dina värderingar, men också ditt arbetssätt, planer och visioner.

 

Hemsidor och plattformar

Det finns alltid något nytt att dela med sig om, världen står ju inte stilla. Vi ser till att ditt ansikte utåt alltid är fräscht och snyggt.

 

Kartor & visioner

Står du vid ett vägkors och vet inte riktigt vart du ska ta dig härnäst? Eller vet du precis vart du vill men behöver hjälp med att skapa kartan så att alla kan hitta dit? Tillsammans bygger vi planer, kampanjer och projekt för dina visioner och strategier.

 

Krisplaner

Inte en plan någon av oss någonsin vill genomföra. Men precis som en försäkring, så behöver företag en krisplan ifall något händer. Vi hjälper dig upprätta en omfattande plan för olika scenarion, genomför övningar och håller dina planer uppdaterade med jämna mellanrum. Din säkerhet i en enkel plan.

 

Konferenser & events

Vi projektleder konferenser och events med allt från att hitta den bästa platsen till att förbereda material och presentationer. 

 

Processer & manualer

Ibland behöver man processer och manualer för att visa andra hur man gör. Det kan ju vara lite svårt att ta tag i och på börja, gärna när man kan allt själv. Men de behövs. Så låt oss skriva, presentera och lära ut.

 

Varumärke

Ditt varumärke är ditt emblem för att dina medarbetare, kunder och andra känner igen dig, på en gång. De vet vad de får, varje gång.

 

Värdegrund

Som individer och företag, har vi alla värderingar som är viktiga för just oss. Vi vill jobba med människor som har samma värdegrund och som därmed kan bygga starka band och relationer. Vi hjälper dig att hitta just dina tre, vad de betyder för dig, din medarbetare och kunder.

 

Årsredovisningar

Låt oss presentera vad du åstadkommit över året i ett snyggt och informativt format. Du har jobbat så hårt och med framgång. Det ska vi dela med oss av.

 

enkelhet - energi - hållbarhet