Malmgren Kommunikation

Min bakgrund – i all enkelhet

Jag har nu jobbat med kommunikationsfrågor i 20 år i stora och små företag och i flera länder. Mina roller har omfattat allt från att bygga upp funktioner från grunden, till att leda det dagliga arbetet inom funktionen. Det har omfattat allt från strategier, projekt till dagliga uppdateringar genom sociala medier. Och det är så kul.

 

På alla platser har det funnit olika förutsättningar, kulturer och omständigheter som alla har en inverkan på mitt arbete. Det som varit gemensamt i dem alla, är just behovet av enkelhet.

 

Vi känner oss alla tidspressade, överväldigade och under starkt inflytande att alltid gör större, bättre. Så enkelhet ger ett behag. Det är lätt att ta till sig och därmed lätt att följa.

 

Med klara budskap, en omfattande handlingsplan och rakt utförande, kan vi nå i mål och vinna. Vinna tid, vinna kunder, vinna tillförlitlighet.

 

Så enkelhet fungerar. Struktur fungerar. Sen kan vi gå vidare med att forma, trimma och bygga. Det viktigaste för mig, är att ditt budskap når ut till dina målgrupper.

 

enkelhet - energi - hållbarhet